Search found 5 matches

by dgoose
Wed Jun 14, 2006 10:10 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Problems Installing in Fedora Core 5
Replies: 13
Views: 5309

Hi John, 1. I don't have an uplink/lib directory. I've been extracting everything from tar.gz files. This is why I was wondering if there something about the patches that I'm not understanding. Also, I see that there are three versions of the 1.31 patch, The Loki Installer patch (which I don't know ...
by dgoose
Wed Jun 14, 2006 6:23 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Problems Installing in Fedora Core 5
Replies: 13
Views: 5309

Yeah, hopefully. I still have XP installed so if all else fails I can still play it, I just don't like that I have to boot windows when all I wanted to do in the first place was play a ten minute session of one of my favorite games... Thanks for the effort.
by dgoose
Wed Jun 14, 2006 1:27 am
Forum: Bug Reports
Topic: Problems Installing in Fedora Core 5
Replies: 13
Views: 5309

No dice. I'm not finding any debug info anywhere, and it still doesn't print anything in the terminal.
by dgoose
Tue Jun 13, 2006 9:25 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Problems Installing in Fedora Core 5
Replies: 13
Views: 5309

Thanks for the quick reply. Just tried both. Uplink still doesn't want to run. What's interesting though is that after I applied the dynamic patch, I no longer get any error messages when I run it. [dgoose@localhost uplink]$ ./uplink [dgoose@localhost uplink]$ Is there something I'm not understandin...
by dgoose
Tue Jun 13, 2006 7:39 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Problems Installing in Fedora Core 5
Replies: 13
Views: 5309

Hey guys, New member, long time lurker and uplink-ophile. I recently added FC5 to my XP machine, and I'm loving every minute of it, problems included. Anyway, I get this error when I try to run uplink: [dgoose@localhost uplink]$ ./uplink . ./lib/uplink.bin.x86: error while loading shared libraries: ...

Go to advanced search