Search found 9 matches

by durnurd
Sun Jun 01, 2008 5:46 pm
Forum: Linux Issues
Topic: Installation not working
Replies: 2
Views: 6706

Installation not working

I have the CD in the drive, but when I try to run the patch (1.3.0) to install, it errors with: /home/ed/.setup10051: error while loading shared libraries: libgmodule-1.2.so.0: cannot open shared object file: No such file or directory but this file does exist in /usr/lib I'm running Ubuntu Hardy. An...
by durnurd
Tue Nov 01, 2005 2:47 am
Forum: Bug Reports
Topic: Flashing Black
Replies: 5
Views: 886

Ah, all to no avail. It seems that no matter what I do, the bpp and refresh rate aren't saved. Only the resolution. And while it does display in safe mode, the lack of full-screen and it being safemode are somewhat distracting.
by durnurd
Mon Oct 31, 2005 3:21 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Flashing Black
Replies: 5
Views: 886

yeah
by durnurd
Mon Oct 31, 2005 3:43 am
Forum: Bug Reports
Topic: Flashing Black
Replies: 5
Views: 886

Flashing Black

I recently got a new graphics card for my computer (Radeon X800). Now, whenever I start Uplink, the screen is completely black, and only shows the parts that update whenever they are updated. For example, As soon as I start, it only displays the text being typed in and nothing else. If I move the mo...
by durnurd
Sun Jul 31, 2005 8:01 am
Forum: Bug Reports
Topic: Serious Sound Errors
Replies: 8
Views: 1066

The problem does, in fact, extend to the sound effects as well in my case. The dialing sounds, the bouncing connection clicking sounds, the new email sounds, everything becomes a sine wave noise.
by durnurd
Sat Jul 30, 2005 5:50 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Serious Sound Errors
Replies: 8
Views: 1066

I just downloaded the drivers from soundblaster.com and installed them and they work fine every where else ! I'm an intelligent computer user, I usually know what's going on with my computer. And it's not just the MIDI that's screwed up, it's everything. It's obvious to me that there is an error wit...
by durnurd
Fri Jul 29, 2005 5:32 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Serious Sound Errors
Replies: 8
Views: 1066

Well, I reinstalled the drivers (and checked for newer updates again, but there weren't any) which fixed the lack of drums problem. However, the sound still goes completely wiggy after an indeterminate amount of time and I have to restart the computer to fix it.
by durnurd
Thu Jul 28, 2005 9:22 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Serious Sound Errors
Replies: 8
Views: 1066

No, it really doesn't sound like an audio drivers issue to me. Any other game I play works just fine, and I have played this game on an older system with an older sound card with older drivers which worked just fine. Audio drivers would not fix the specific problems I am experiencing. In any case, I...
by durnurd
Thu Jul 28, 2005 5:32 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Serious Sound Errors
Replies: 8
Views: 1066

Serious Sound Errors

I downloaded the demo (and liked it so much I bought the game, but this has to do with the demo) and after playing for about 10~15 minutes, the sound completely changes, all of the MIDI sounds completely random and the sound effects are all just sine waves. Then, even after I quit, all of the MIDI e...

Go to advanced search