Introversion

The Introversion Forums
It is currently Sun Sep 21, 2014 5:06 pm

All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Using a different map
PostPosted: Wed Feb 09, 2011 8:08 am 
Offline
level1
level1
User avatar

Joined: Fri Jan 07, 2011 5:25 pm
Posts: 15
Location: Japan
I place the map files into the ../mods/data/graphics/ folder and there are no changes in the game. Original map still there.

Anyone else have this issue? The files are titled "worldmaplarge.tif" and such, by the way.

I can't log on to the Ambrosia forums at the moment due to a proxy, so I was hoping I could get some suggestions here.

Thanks~


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Feb 09, 2011 8:51 am 
Offline
level5
level5
User avatar

Joined: Tue Apr 19, 2005 2:28 pm
Posts: 6743
Location: London, England
Did you create a new agent?

_________________
Uplink help: Check out the Guide or FAQ.
Latest Uplink patch is v1.55.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Feb 09, 2011 9:12 am 
Offline
level1
level1
User avatar

Joined: Fri Jan 07, 2011 5:25 pm
Posts: 15
Location: Japan
Montyphy wrote:
Did you create a new agent?


Just tried that and no go. Thanks though.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Feb 09, 2011 9:21 am 
Offline
level5
level5
User avatar

Joined: Tue Apr 19, 2005 2:28 pm
Posts: 6743
Location: London, England
You mentioned Ambrosia, are we to take that to mean you're using the Mac version? What instructions were you following in regards to installing the mod? Is "../mods/data/graphics/" in your "~/Applications/Uplink" directory or your "~/Library/Application Support/Uplink" directory? Are mods even known to work with the Mac version?

_________________
Uplink help: Check out the Guide or FAQ.
Latest Uplink patch is v1.55.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Feb 09, 2011 12:43 pm 
Offline
level1
level1
User avatar

Joined: Fri Jan 07, 2011 5:25 pm
Posts: 15
Location: Japan
Putting it in the ~/Library/Application Support/Uplink/mods/graphics/ folder.

Mods can work with the Mac version. I've gotten new themes to work. I even d/l-ed a map from Ambrosia.

It's not essential to playing the game, but I just wanted to use a map that made it easier to see links.

Still have been able to play otherwise, thus it's not crucial that I get this fixed... just would be nice.

I'm off that proxy not so I'll hit up the other forums and see what that have to say (this community is just way more interesting).


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group