Upgrade to 1.31, but too lazy to start from scratch, so...

Discussions on Nakatomi

Moderators: bert_the_turtle, jelco, Chris, Icepick, Rkiver, Punisher Bass

Spellweaver
level0
Posts: 2
Joined: Thu Feb 16, 2006 11:05 pm

Upgrade to 1.31, but too lazy to start from scratch, so...

Postby Spellweaver » Thu Feb 16, 2006 11:18 pm

Hello fellas, I installed the 1.31 patch and the game says it's not entirely necessary to start as new agent, but if I continue, most of the new features will be disabled. But I played for quite some hours the unpatched game and don't want to lose the progress I've made. My question is: Will I miss something important from the game if I cntinue with my first account?

Thanks for your time
User avatar
Mr. Roboto
level4
level4
Posts: 826
Joined: Sat Jan 08, 2005 6:05 pm
Location: Baltimore.md.us

Postby Mr. Roboto » Fri Feb 17, 2006 12:45 am

LANs. The storylines both have a LAN mission in them. You may not be able to complete the storylines without the LAN missions.

Also, mods, like FBI and Onlink. The patch makes them possible.
Spellweaver
level0
Posts: 2
Joined: Thu Feb 16, 2006 11:05 pm

Postby Spellweaver » Fri Feb 17, 2006 7:45 am

Mr. Roboto wrote:LANs. The storylines both have a LAN mission in them. You may not be able to complete the storylines without the LAN missions.

Also, mods, like FBI and Onlink. The patch makes them possible.


Thanks, I'll sure start a new game :))
Darksun
level5
level5
Posts: 6461
Joined: Sat Dec 07, 2002 7:08 pm
Location: 127.0.0.1

Postby Darksun » Wed Mar 22, 2006 3:06 pm

The game might crash if you haven't already completed the storyline with your old user

Return to “The Latest Patch”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests