Patch problem?

Discussions on Nakatomi

Moderators: bert_the_turtle, jelco, Chris, Icepick, Rkiver, Punisher Bass

Iczer
level0
Posts: 3
Joined: Wed Jul 23, 2003 12:43 pm
Location: Washington
Contact:

Postby Iczer » Wed Mar 31, 2004 9:57 pm

Ok, I've gotten Uplink working on the 1.31 patch before, but for some reason now whenever I install the game (I reformatted a while ago and hadn't gotten around to reinstalling it) and update it, it repeatedly tells me that the file glut32.dll can't be found.  I've already re-installed it 3 times and tried updating it, but it keeps giving me the same error when I try to run the game from the app that the patch puts into your uplink folder (uplink.exe).  It's not that the game doesn't run at ALL, the initial shortcut the installer places on your desktop lets me play the game, but I can't use any of my skins... >_<

Ideas?
User avatar
sweaty bob
level5
level5
Posts: 1852
Joined: Fri Aug 23, 2002 7:30 pm
Location: England , Devon
Contact:

Postby sweaty bob » Wed Mar 31, 2004 10:06 pm

sorry i cant help all i can sugest is posting this in the bugs section.

paste in the de bug log maybe that will give us some clues to what is wrong.
Image
Corruptation
level5
level5
Posts: 1016
Joined: Thu Oct 23, 2003 7:47 pm
Location: Uplink :: View topic

Postby Corruptation » Thu Apr 01, 2004 1:55 pm

Do you mean that glu32.dll is missing from your CD?


(Edited by Corruptation at 6:35 pm on April 2, 2004)
I did defeat Epyon, on Hard Mode but I used up lots of continues. :)
dunetrooper
level4
level4
Posts: 832
Joined: Thu Feb 19, 2004 7:28 pm
Location: Middle of nowhere Wyoming.

Postby dunetrooper » Fri Apr 02, 2004 4:49 pm

This happened to me before, all you need to do is run the uplink file directly from the Uplink folder you installed it to on your drive.  Also if you want, run a shortcut from there and it should work.
I wasn't here.
Iczer
level0
Posts: 3
Joined: Wed Jul 23, 2003 12:43 pm
Location: Washington
Contact:

Postby Iczer » Sat Apr 03, 2004 8:39 am

I've searched the CD for the file a couple times and come up empty handed...

As for running it from the folder, it doesn't work...  Gives the same error.  Only shortcut or ANYTHING to the game that does work for some reason is the one that the installer (when you install uplink) put on the desktop...

This hasn't ever happened before, so it's quite confusing... :s
rapslimer
level0
Posts: 9
Joined: Sun May 02, 2004 11:00 pm
Location: canada
Contact:

Postby rapslimer » Thu May 06, 2004 12:04 am

:( The same F**** things is hapenning with me damn it s*** :evil:
blablablabla
ReflectingGod
level5
level5
Posts: 2725
Joined: Sun Mar 17, 2002 4:40 pm
Location: W. Australia

Postby ReflectingGod » Thu May 06, 2004 1:00 am

Please do not bump old threads. Thank you.
ME!

Procrastination - Hard work often pays of after time, but laziness always pays off now!

**Bibo ergo sum!**
DarkLegacy
level0
Posts: 3
Joined: Fri Aug 20, 2004 10:53 am

Postby DarkLegacy » Sun Oct 31, 2004 10:56 pm

Rkiver
level5
level5
Posts: 6404
Joined: Tue Oct 01, 2002 10:39 am
Location: Dublin, Ireland

Postby Rkiver » Sun Oct 31, 2004 11:25 pm

See the post before your one, by ReflectingGod? See what it says. Now read it again. Ok you got it? Now do you understand fully what it says?

Incase you don't, I'll highlight it for you.

DONT FUCKING BUMP AGE OLD THREADS!

We frown upon that behaviour, especially when the problem is long solved and no one really cares anymore. Doing something like that within your first ten posts is not a smart idea.

Now in future think before you post, suffering from PEBKAC is a bitch, especially for us to be affected by some elses case of it.
Uplink help: Read the FAQ

Return to “The Latest Patch”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest