Newest contains all previous?

Discussions on Nakatomi

Moderators: bert_the_turtle, jelco, Chris, Icepick, Rkiver, Punisher Bass

AySz88
level0
Posts: 5
Joined: Fri Dec 05, 2003 11:10 pm

Postby AySz88 » Fri Dec 05, 2003 11:10 pm

Does patch 1.31 contain all the things from previous patches, or do I need to install all of them in order?
Apparently, most of the features that would be from 1.2 (according to http://guide.modlink.net/section11.php ) are not working.

(I hope this hasn't been asked before)
Rkiver
level5
level5
Posts: 6401
Joined: Tue Oct 01, 2002 10:39 am
Location: Dublin, Ireland

Postby Rkiver » Fri Dec 05, 2003 11:46 pm

Yes, 1.31 contains everything. It has all upgrades.
Uplink help: Read the FAQ
Corruptation
level5
level5
Posts: 1016
Joined: Thu Oct 23, 2003 7:47 pm
Location: Uplink :: View topic

Postby Corruptation » Sat Dec 06, 2003 8:33 am

Did you start a new user after you patched the game?
I did defeat Epyon, on Hard Mode but I used up lots of continues. :)
User avatar
Miah
level5
level5
Posts: 3155
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:28 pm
Contact:

Postby Miah » Mon Dec 08, 2003 6:22 am

Everything except the cheat menu
Darksun
level5
level5
Posts: 6461
Joined: Sat Dec 07, 2002 7:08 pm
Location: 127.0.0.1

Postby Darksun » Tue Dec 09, 2003 10:52 pm

Yeah, you'll need to start a new user to get the extra features
AySz88
level0
Posts: 5
Joined: Fri Dec 05, 2003 11:10 pm

Postby AySz88 » Wed Dec 10, 2003 6:29 am

Yeah, patching was the first thing I did after installing.
AySz88
level0
Posts: 5
Joined: Fri Dec 05, 2003 11:10 pm

Postby AySz88 » Sun Dec 14, 2003 1:05 am

As a clarification: I can buy features (like the IRC addition) but they don't seem to work properly (I get a blank black box).
Rkiver
level5
level5
Posts: 6401
Joined: Tue Oct 01, 2002 10:39 am
Location: Dublin, Ireland

Postby Rkiver » Sun Dec 14, 2003 1:11 pm

You need to point the IRC client in the correct direction. I would suggest you download WolfLords uIRC mod as it improves the in game client.

The server is irc.uplinkcorp.net port 6667, channel is #uplink
Uplink help: Read the FAQ
AySz88
level0
Posts: 5
Joined: Fri Dec 05, 2003 11:10 pm

Postby AySz88 » Wed Dec 17, 2003 9:48 am

Ah; I thought the default settings would work....

The scrollbar doesn't appear to work at, for example, the InterNIC logs... (you can't drag it)  Is it supposed to work like regular Windows scrollbars, or is it supposed to be without dragging?

(Edited by AySz88 at 8:56 am on Dec. 17, 2003)
User avatar
Miah
level5
level5
Posts: 3155
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:28 pm
Contact:

Postby Miah » Wed Dec 17, 2003 9:23 pm

Without
AySz88
level0
Posts: 5
Joined: Fri Dec 05, 2003 11:10 pm

Postby AySz88 » Fri Dec 19, 2003 2:13 am

Okay, then.  Thanks, all.
Tinky
level2
level2
Posts: 83
Joined: Sat Jan 03, 2004 10:12 pm
Contact:

Postby Tinky » Sun Jan 04, 2004 12:43 am

No i don' t think so! NICE SUGESTION
my favourite kind of poos:
Sweetcorn poop
Tar-mac poop
lexus
level1
level1
Posts: 34
Joined: Tue Sep 26, 2006 11:34 pm
Location: Mexico
Contact:

whats the metter with patches

Postby lexus » Sat Oct 21, 2006 5:13 pm

The scrollbar doesn't appear to work at, for example, the InterNIC logs... (you can't drag it) Is it supposed to work like regular Windows scrollbars, or is it supposed to be without dragging?
AgentFade2Black
level1
level1
Posts: 32
Joined: Sat Sep 23, 2006 4:45 pm

Postby AgentFade2Black » Mon Nov 13, 2006 12:37 am

Without dragging, my friend.

Right-click on it to move it.

And why did you resurrect a three year old topic?

Return to “The Latest Patch”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest