Simply uplink

Moderated discussion about Uplink

Moderators: bert_the_turtle, jelco, Chris, Icepick, Rkiver, Punisher Bass

Da1trucanadian
level0
Posts: 5
Joined: Thu Dec 02, 2004 7:01 am
Location: California
Contact:

Postby Da1trucanadian » Thu Dec 02, 2004 5:00 pm

hey agito, could it be possible to add some features from other mods to ur mod?
Some examples are, the global medical database,
or combine ur mod with the fbi one
Image
User avatar
neo2k
level0
Posts: 3
Joined: Mon May 23, 2005 7:32 pm
Location: Denmark
Contact:

Postby neo2k » Thu Aug 18, 2005 4:11 pm

Is there a linux port of this, it would be really useful since i dont use windoze :)
neo2k
Spectere_uplink
level4
level4
Posts: 789
Joined: Wed Apr 24, 2002 9:38 pm
Location: Ohio, USA
Contact:

Postby Spectere_uplink » Thu Aug 18, 2005 8:27 pm

Whoa...check the dates before you post. :o

And no, there's no Linux port.
.what.
demonite
level0
Posts: 3
Joined: Tue Aug 16, 2005 1:12 am

Postby demonite » Thu Aug 18, 2005 9:17 pm

Hi,

Could somebody please let me know where I can get the latest version of this fantastic mod as the official site doesn't work, I have the version before the return key error was fixed, so if anybody knows where I can download it or if someone is willing to email it to me, I would be very grateful.

thanks to all,

demonite
Agito
level1
level1
Posts: 63
Joined: Thu Jul 10, 2003 5:32 am
Contact:

Uplink

Postby Agito » Mon Aug 22, 2005 8:03 pm

The official site went down

You can get a version of the mod at
www.geocities.com/darkagito

I've tried collaborating with other mods before but it hasn't worked out. We'll keep trying

Agito
robertm
level0
Posts: 4
Joined: Mon Aug 29, 2005 4:45 am

Postby robertm » Mon Aug 29, 2005 4:47 am

I know its old but when I try the mod I get

A Fatel Error occured in Uplink

Please report this on the Uplink Forums at <here>

Uplink will now shut down

I have what seem to be the last version made

Anyway I can get this to run?
anomaly
level0
Posts: 1
Joined: Sun Sep 25, 2005 8:53 pm

Postby anomaly » Mon Sep 26, 2005 1:50 am

anyone notice the hardware drivers arent working? i cant use the monitor or nuke, and i have purchased the hardware?
Wack
level0
Posts: 4
Joined: Tue Oct 18, 2005 6:52 pm

Postby Wack » Tue Oct 18, 2005 6:58 pm

robertm wrote:I know its old but when I try the mod I get

A Fatel Error occured in Uplink

Please report this on the Uplink Forums at <here>

Uplink will now shut down

I have what seem to be the last version made

Anyway I can get this to run?


I get the same thing.

I just purchased the game and have been reading everything I can find on it, but after playing it for a few days I can see that this Mod rules but I can not get it to run.

Any help would be greatly appreciated. 8)
Wack
level0
Posts: 4
Joined: Tue Oct 18, 2005 6:52 pm

Postby Wack » Wed Oct 19, 2005 3:05 am

Wack wrote:
robertm wrote:I know its old but when I try the mod I get

A Fatel Error occured in Uplink

Please report this on the Uplink Forums at <here>

Uplink will now shut down

I have what seem to be the last version made

Anyway I can get this to run?


I get the same thing.

I just purchased the game and have been reading everything I can find on it, but after playing it for a few days I can see that this Mod rules but I can not get it to run.

Any help would be greatly appreciated. 8)


OK, here is the story I learned from another post. If you purchased your game from Trygames the friggin thing is a hacked POS that will not run the Mods or work with the Dev CD.

:twisted:

When I went to the Introversion site and purchased a legit copy from them the Mod worked great.

So give it a try it sure worked for me. :lol: :lol: 8)
User avatar
direvus
level1
level1
Posts: 31
Joined: Fri Jan 06, 2006 8:51 am

Postby direvus » Sat Jan 07, 2006 3:47 pm

Hey all,

I'm trying to get Simply Uplink working. Looks like things have been moving slowly on this mod of late, and the author hasn't been seen in a while, but just thought I'd ask in case someone knows what's going on.

While trying to create a new profile, I get asked for a CD verification code. I am playing from a downloaded copy, and I was never asked for a verification code in the legit version of the game I downloaded directly from Introversion.

If IV doesn't require me to verify my CD, why does Simply Uplink? Is this an artefact from a prior version of Uplink?
User avatar
ScareyedHawk
level5
level5
Posts: 1151
Joined: Wed Sep 17, 2003 10:14 pm
Location: Sweden, Västerås
Contact:

Postby ScareyedHawk » Sat Jan 07, 2006 4:35 pm

If you bought Uplink from the website and downloaded the game, I'm not sure if you require a code card. either way, you should get a code card with the CD, so you'll have to wait.
Agito
level1
level1
Posts: 63
Joined: Thu Jul 10, 2003 5:32 am
Contact:

Postby Agito » Thu May 18, 2006 1:28 am

Wow, people are still playing Uplink eh?

Is the mod working for most people? Any minor suggestions? Bugs? I have some time on my hands for about a month, so let me know.

as usual you can email me at darkagito@yahoo.com if you have any questions.

Also about the CD Key thing. According to the copyright agreement I believe that I have to keep that in the program. Maybe you can email introversion for a code card.

Agito
User avatar
Dimenom
level0
Posts: 6
Joined: Mon Sep 19, 2005 8:46 pm

Postby Dimenom » Thu May 18, 2006 10:02 am

Anywhere we can download the latest version of Simply Uplink. www.geocities.com/darkagito/ and Modlink don't have it
Image
Agito
level1
level1
Posts: 63
Joined: Thu Jul 10, 2003 5:32 am
Contact:

Postby Agito » Thu May 18, 2006 7:38 pm

Since www.uplinkmainframe.net is no longer working, I have posted the latest version of simplyuplink onto www.geocities.com/darkagito

This version includes some bug fixes and also has a nifty quicklaunch bar

Also have a query button in the logon screen. This way you can see your score without having to get caught.

Let me know if there are still some bugs to be found.

Agito
J
level0
Posts: 3
Joined: Tue Jun 27, 2006 1:07 pm

Postby J » Tue Jun 27, 2006 1:23 pm

Agito, first off the simply uplink mod is great, It adds a lot of funtions which are very handy and improves the gameplay a lot. I'm not sure if you would read this msg since the last post is from 18th of May but if ye do, good job! =)

Secondly, I'm not sure if its even possible but if you do find yourself with some free time on your hands later on why not try and expand the mod. Perhaps contact the author of the FBI mod and see if you can mix those two together into one big mod. Since those two are kinda like the most popular ones.

Return to “Uplink in Moderation”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest