Why does my world map window have a red boarder?

Anything and Everything about Uplink

Moderators: bert_the_turtle, jelco, Chris, Icepick, Rkiver

jolly_m
level0
Posts: 1
Joined: Sat Sep 20, 2014 10:36 am

Why does my world map window have a red boarder?

Postby jolly_m » Sat Sep 20, 2014 10:47 am

I can't seem to find anything on it in searching because the key words match other issues but i'm wonder if it means the routing is not secure?

So basically the world map window is sometimes outlined in red.

I did not notice this before in the game but it was not until i bounced the connection between all the public servers + all the banks + all the phone numbers that i got this.

Is that too many bounces? are the phone numbers confusing the connection? is one of the links bad/compromised?
User avatar
Black Isis
level1
level1
Posts: 13
Joined: Thu Oct 16, 2014 4:04 am

Re: Why does my world map window have a red boarder?

Postby Black Isis » Tue Oct 21, 2014 9:20 pm

Ok, so it's been a month. I'm curious if you found out the cause? The only red I've seen in Uplink is when a computer system is infected with Revelation. I'm wondering if you ran Rev on your own system. That's the best I could come up with.

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests